کاروان حج 24011

کاروان نور اقلید - حج تمتع سال ۱۳۹۴

کاروان حج 24011

کاروان نور اقلید - حج تمتع سال ۱۳۹۴

کاروان حج 24011

کاروان حج تمتع ۲۴۰۱۱ نور اقلید
استان فارس، شهرستان اقلید
مدینه قبل
مدیر کاروان: آقای محمد رضا نیکویی
روحانی کاروان: احمد اکبری
تعداد زائران مرد: 57 نفر
تعداد زائران زن: 58 نفر
شعار حج 94: حج؛ معنویت، بصیرت و همدلی اسلامی

۷ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۴ ثبت شده است


هنگام  کندن لباس‏های معمولی: خدایا! لباس نافرمانی را از تن در آوردم و لباس بندگی پوشیدم و خود را از ریا و دورویی و ورود به شبهه‌ها برهنه کردم.

هنگام غسل: خدایا! خود را از اشتباهات و گناهان شستشو می‌دهم و با نور توبه خود را پاکیزه می‌سازم.

هنگام پوشیدن لباس احرام: خدایا! هرچه را بر من روا نداشته‌ای بر خود حرام کردم.

پس از پوشیدن لباس احرام: خدایا! آنچه مرا از یاد تو بازمی‌دارد و مانع طاعت از تو می‌شود بر خود حرام کردم.

هنگام بستن پیمان حج: خدایا! هر پیمان غیرالهی را گشودم و فقط با تو پیمان بستم.

هنگام نماز احرام: خدایا! من با این نمازم که بهترین اعمال است به تو تقرب می‌جویم.

هنگام گفتن لبیک: خدایا! به هر چه فرمانبرداری محض تو است سخن می‌گویم و از هر نافرمانی و معصیتی سکوت می‌کنم.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۳:۰۶
احمد اکبری

دومین جلسه آموزشی کاروان در روز جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ در حسینیه ارشاد برگزار شد.

این جلسه که در آستانه مبعث پیامبر گرامی اسلام برگزار شده بود با توضیحات مدیر محترم کاروان در مورد نحوه گروه بندی کاروان آغاز شد.

در ادامه روحانی کاروان، توضیحات لازم در خصوص آداب، اخلاق، احکام و مناسک حج مطرح نمودند و در پایان نیز پزشک کاروان توصیه های بهداشتی و نکات مربوط به سلامتی زائران را یادآور شدند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۷:۵۴
احمد اکبری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ ارديبهشت ۹۴ ، ۰۷:۳۲
احمد اکبری

بهره‌برداری از فرصت‌های پیش رو در سفر حج با برنامه‌ریزی امکان‌پذیر است. و یافتن پاسخ‌های این سوالات باعث لذت بردن هرچه بیشتر زائران از سفر معنوی حج می‌باشد.

پرسش اول: به کجا می‌رویم؟

برخی گمان می‌کنند این سفر مانند دیگر سفرها است، اما باید بدانیم که این سفر با همه سفرها متفاوت است.

در برخی از روایات نیز آمده که «هیچ سفری به اندازه حج در گوشت و پوست و استخوان انسان تاثیر گذار نیست».

باید بدانیم کجا می‌رویم. خانه خدا چیست؟

مهمان خدا شدن چه معنایی دارد؟

باید مرقد نورانی پیغمبر(ص)، حضرت فاطمه اطهر، ائمه اطهار(ع) مدفون در بقیع، صلحا، شهدا، اصحاب پیغمبر(ص) و یاران رسول خدا و آن همه فضائلی که در مکه مکرمه و مدینه منوره هست را بشناسیم و در صورت عدم شناخت نمی‌توانیم بهره‌برداری درستی از سفرمان داشته باشیم.

پرسش دوم: چگونه برویم؟

هر کدام از شما برای مهمانی رفتن بسته به اینکه مهمان چه کسی باشد، آداب و روشی دارید. برای مهمانی خانه پدری به گونه‌ای رفتار می‌کنید و یا وقتی به خانه برادرتان مهمان می‌شوید، آدابی دارید و برای هرکدام از مهمانی‌ها شرایطی قائل هستید و حتی نوع لباس پوشیدنتان، راه رفتن و صحبت کردن شما فرق می‌کند.

در این سفر باید توجه داشت که همه ما مهمان خداوند، پیغمبر(ص)، حضرت فاطمه اطهر(س) و مهمان ائمه بقیع(ع) هستیم.

چگونه به این سفر برویم که دست رد به سینه مان نزنند، چگونه آنجا حضور پیدا کنیم که با تمام وجود از ما پذیرایی کنند؟ با توبه و استغفار، استفاده از مال حلال و ... باید مراقبت کنیم و برای این سفر آمادگی داشته باشیم و طوری آنجا برویم که وقتی رسیدیم پیامبر(ص)، حضرت زهرا(س) و ائمه اطهار بقیع(ع) به استقبال ما بیایند و خدا به ما آفرین بگوید که همان‌گونه من می‌خواستم، آمدید.

پرسش سوم: در آنجا چگونه عمل کنیم؟

بعد از یک عمر عشق و علاقه به این سفر، حالا زائر به مسجدالنبی آمده است، پرسش این است که در مسجدالنبی چه اعمالی انجام دهیم؟ کنار بقیع و مسجد الحرام چه کنم؟ وظیفه‌ام چیست؟ متاسفانه برخی غافل هستند و مانند آدمی که خواب است این فرصت را هدر می‌دهند، وقتی بر میگردند تازه متوجه می‌شوند عجب فرصتی از دست رفته است.

پرسش چهارم: از خدا چه بخواهیم؟

دعا کردن و حاجت خواستن خواستن خصوصا در لحظاتی که دل می‌شکند و اشک جاری می‌شود امر مهمی است و باید با آمادگی قبلی انجام شود. صحیفه سجادیه و امثال این کتب گرانسنگ را مطالعه و مرور کنید، دعاهای بالاتر و والاتر را انتخاب و حفظ کنید، وقتی که چشمتان به خانه کعبه می‌افتد و اشک از دیدگانتان جاری می‌شود و قلبتان تکان می‌خورد و روح تان مستعد پرواز می‌شود، این دعاها را از خدا بخواهید، دعاهایی که اگر مستجاب شد، زندگی شما متحول و دگرگون می‌شود و تا پایان عمر تحت تاثیر جاذبه خداوند قرار می‌گیرید.

پرسش پنجم: چگونه برگردیم؟

آخرین سئوال این است که «چگونه برگردیم؟»، روایات ما می‌گوید ما نباید آنگونه که می‌رویم، بازگردیم. اگر نسبت به نماز کم توجه بوده‌ایم، اگر نسبت به ارتباط با خدا و مردم کم کاری کرده ایم، اگر آلوده به دروغ و غیبت و گناه بوده‌ایم و اگر با قرآن انس نداشته‌ایم و هزاران اگر دیگر، نباید به همان صورت بازگردیم. همه باید پس از برگشتن از حج تحول روحی و اخلاقی را در ما ببینند. لذا در روایت آمده است «نشانه قبولی حج این است که هر حاجی ببیند بعد از حج آنچه را که قبلا به عنوان اعمال نادرست انجام می‌داده دیگر آنها را انجام نمی‌دهد».

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ ارديبهشت ۹۴ ، ۰۷:۱۵
احمد اکبری
جلسه اول آموزشی کاروان حج تمتع 24011 نور اقلید با حضور حدود 100 نفر از زائران گرامی در تاریخ 12 اردیبهشت 1394، همزمان با سالروز ولادت حضرت امیر المؤمنین علی علیه السلام برگزار شد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ ارديبهشت ۹۴ ، ۰۸:۲۴
احمد اکبری
شهرستان اقلید یکی از شهرستانهای شمالی استان فارس ایران است. مرکز این شهرستان، شهر اقلید است. جمعیت این شهرستان بر طبق سرشماری سال ۱۳۹۰، برابر با ۹۳۹۷۵ نفر بوده‌است.
این شهرستان یکی از مناطق کوهستانی وسرسبز فارس است ودارای آب هوای سرد وزمستانی است.


map

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۸:۰۲
احمد اکبری

به نام خدای کعبه

فراهم کردن آمادگی های ذهنی، روحی و شناختی زائران بیت الله الحرام برای شرکت در ضیافت عظیم الهی در موسم حج، همواره دغدغه مهم متولیان اجرایی و فرهنگی حج است.
شورای فرهنگی کاروان ۲۴۰۱۱ دفتر زیارتی نور اقلید این وبلاگ را با هدف اطلاع رسانی به زائران گرامی این کاروان و به منظور حلقه ایجاد انس و الفت بین زائران، به ویژه فرهیختگان کاروان، راه اندازی نموده است. باشد که حلقه وصلی باشد و مورد قبول و رضایت همه عزیزان قرار گیرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۷:۳۱
احمد اکبری